Partidul promite!

14 comments

  • Buna seara!
   Aveti dreptate! Eu am vrut sa urmaresc in prima faza promisiunile electorale carora Dragnea le-a fixat deja un calendar. Dar procesul nu s-a terminat aici.

 • Legat e medicina și făcut multe promisiuni, salarii de 1200 euro la rezidentii pana la 3377 euro medic primar, și impozit 0% de la 1.01.2018
  La fel tichete de vacanta gratuite pentru medici, fonduri de premiere și subvenționare chirii pentru mbrinfo.fr tineri.

 • si infrastructura cand o modificam si noi?! ca pleaca naiba Renault si ne-am dat dracu!

  bine promisiunile lor sunt 95% pomeni… lucruri care chiar ajuta dezvoltarea tarii spre 0…

 • Buna seara,

  Demersul dvs. mi se pare o idee foarte buna. Va rog sa updatati programul de guvernare dupa ce va fi prezentat oficial, probabil in cursul zilei de maine. Infiintarea Min IMMurilor Anteprenoriatului si Turismului nu mai e de actualitate, anuntandu-se deja Min Turismului separat si, distinct, IMMuri cu Mediul de Afaceri si Comert.

 • Tichetele de vacanta acordate DOAR bugetarilor, este o mita ascunsa catre viitorii votanti bugetari ai PSD & ALDE. Asta deoarece aceste tichete de vacanta costa bani publici, produsi CHIAR de cei care nu primesc tichete de vacanta gratuite de la Guvern, adica angajatii din sectorul privat ! Acordarea de tichete de vacanta finantate din bugetul de stat trebuie sa fie neconditionata de “tipul” angajatului, altfel este o porcarie , la fel ca dublarea salarului bugetarilor, fara criterii de performanta. Urez actualului guvern o renuntare rapida la mentalitatea protectionista pentru votantii proprii, deoarece aceasta atitudine va cauza o divizare sociala ireparabila si va impulsiona nemunca si asteptarea de pomeni, precum va sili sectorul privat sa atace cu toate fortele clientelismul, demagogia, nonvaloarea si populismul vadit al PSD & ALDE !

 • lista nu arata atat de rau… asta pt ca nu se ia in considerare pretul platit (inflatie, deficit, imprumuturi, legile justitiei etc)…

Follow Me